L’equip del Nat’s queda fora dels play-off d’ascens

174

LAIA CANDÀLIGA.- L’equip de l’esquaix Nat’s ha finalitzat la temporada al quedar eliminat en els quarts de final del play-off on es disputava l’ascens a la Divisió d’Honor de la Lliga Nacional que organitza la Federació Catalana d’esquaix.
Els Santfruitosencs no van tenir sort en el sorteig on es van veure aparellats amb el màxim favorit per l’ascens, el Malibú Esportiu de Sabadell.

En la jornada d’anada la situació es va complicar molt pels jugadors del Nat’s, ja que van perdre a casa per 0-4. En aquesta ocasió l’equip estava format per Joan Casahuga, Jordi Nova, Cristian Casals i Sergi Canal.

Les derrotes complicaven molt la tornada. Calia remuntar el 0-4 sense cedir més de 3 sets. No va poder ser. En aquesta ocasió l’equip del Nat’s va presentar els jugadors: Joan Casahuga, Cristian Casals, Sergi Canal i Joan Manel Molina. Casahuga va vèncer per 1-3 a Enric Creus. Pel que fa a la resta de jugadors van ser derrotes: 2-3 de Casals contra Arnau Farré, 0-3 de Canal davant de Pep Muntada i 0-3 de Molina enfront Joan Garcia.

Cal indicar, a part de la mala sort, les lesions dels santfruitosencs que posava les coses més difícils. David Llibre es va perdre els dos partits i Jordi Nova, el partit de tornada.

En resum, els jugadors del Nat’s estan satisfets per la temporada realitzada per l’equip, ja que, no sols ha consolidat la permanència a la Segona Divisió sinó que ha tingut opcions d’aspirar a l’ascens a la màxima categoria de l’esquaix català.

A la fotografia: Sergi Canal, Joan Casahuga, Cristian Casals i Joan Manel Molina