L’equip de l’esquaix Nat’s Sport participa al campionat de Catalunya de 2a categoria

161

LAIA CANDÀLIGA.- L’equip santfruitosenc de l’esquaix Nat’s va participar en el campionat de Catalunya amb els jugadors David Llibre i Jordi Nova. Han estat els jugadors que van representar l’equip de Sant Fruitós al campionat de Catalunya pel que fa a la segona categoria que organitza la Federació Catalana d’esquaix, que es va celebrar a les pistes del club Tenis Sabadell els dies 17 i 18 de febrer.

En la primera jornada Jordi Nova, tot i ser cap de sèrie, no va fer un bon dia davant David Guzmán del club Natació Sabadell. Això el va portar a jugar en la consolació on va assolir la segona posició, en perdre davant l’andorrà Eduard Rosell, de l’Anyós park.
Per altra banda, David Llibre va començar amb bon peu el campionat, derrotant al jove Àlex Milessi, del club Ciudad Diagonal de Sant Just Desvern, un partit on el jugador es va sentir molt còmode. En vuitens de final, va caure amb Oriol Mestre, jugador del Malibú centre de Sabadell tot i tenir alguna opció de passar ronda. A partir d’aquí va jugar la consolació de segona ronda. A més es va endur el títol després de fer uns partits molt regulars i derrotant a la final al Txema Míngues, del Club Natació Sant Andreu, un dels caps de sèrie del campionat.

A la fotografia trobem David Llibre, i a l’altre a Jordi Nova ambdós recollint els respectius trofeus de mans del jutge-àrbitre, Jordi Navinés.