Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

L’equip de govern d’Oló fa balanç amb els veïns a mitja legislatura

L’Ajuntament de Santa Maria d’Oló va fer una presentació oberta al públic per fer balanç dels dos primers anys de legislatura i projectar els dos següents. 

L’acte es va dur a terme el passat divendres a l’Espai Municipal Hemalosa. Una cinquantena de persones es van aplegar per escoltar quins projectes té engegats l’Ajuntament i poder conèixer les línies generals del mandat que acaba l’any 2023. Segons Xavier Baraut, alcalde d’Oló, la presentació es va fer oberta al públic per posar en comú amb els veïns tot el que s’ha fet fins ara.

Algunes de les qüestions que es van posar sobre la taula van ser el tema de l’habitatge i la modificació del POUM, que és vigent des de l’any 1991. També es va fer balanç del primer any i mig de legislatura i com s’han hagut d’adaptar les diverses àrees de l’Ajuntament a la situació pandèmica.  

L’acte es va fer a l’Antiga Fàbrica Espai Hemalosa que enguany va ser certificada per la Generalitat com a espai de cultura responsable. Un centre cultural que s’ha convertit en pal de paller dels actes i activitats que es fan a la població moianesa.