L’empresa que rehabilita el Pont Pere Otger paralitza les obres

225

Les obres del Pont Pere Otger no van segons el previst. La remodelació del pont va començar al juny i es tenia previst que finalitzés a finals de setembre, una data que finalment no es complirà. Segons ha explicat Esquerra Republicana al ple de l’Ajuntament d’aquest dimecres, l’empresa que gestiona les obres, “Construccions Jordi Riera” estaria, suposadament, en fallida. Aquests fets que l’empresa, a hores d’ara, no ha pogut confirmar per Ona Bages. 

Segons ha explicat a Ona Bages abans del ple Salvador Sibila, regidor de serveis i manteniment municipals, “l’empresa que les porta a terme el projecte encara no ens han confirmat res oficialment, per tant, les obres a hores d’ara segueixen amb la mateixa empresa”, així ho explica Sibila.

“L’empresa només ha demanat temps a l’Ajuntament de Sallent per tal d’efectuar les obres amb total normalitat”. Des de la CUP, Èlia Torrescassana ha demanat explicacions a l’alcalde del perquè no s’ha comunicat abans el problema al poble, ja que les obres porten setmanes paralitzades.

David Saldoni per la seva banda, ha assegurat que no s’havia comunicat res al poble per “prudència, ja que encara no se sap oficialment en quina situació es troba l’empresa”.

Finalment, Saldoni ha assegurat que “en el moment que es tingui la informació de la situació s’informarà oficialment“.