L’empresa Onada Serveis rep un premi per les seves iniciatives de suport als cuidadors

130
Onada serveis guardonada amb un premi per l'assistència als seus cuidadors FOTO.ONADA
Onada serveis guardonada amb un premi per l'assistència als seus cuidadors FOTO.ONADA

L’Onada Serveis és l’empresa que gestiona, entre d’altres, la residència de Can Jorba de Santpedor

L’Onada Serveis i, més en concret, els serveis i accions que activa la organització per tal de donar assistència als seus empleats per tal de millorar l’atenció a les persones amb dependència usuàries de les seves residències i centres de dia han estat distingits pel Jurat dels Premios Supercuidadores.

Els Premios Supercuidadores han arribat enguany a la seva quarta edició i tenen com a objectiu reconèixer la tasca dels cuidadors familiars, els cuidadors professionals i les empreses, organitzacions i institucions que impulsen programes i accions per prestigiar la figura del cuidador o activen mesures de responsabilitat social i conciliació laboral. L’Onada Serveis, que gestiona entre d’altres la residència de Can Jorba de Santpedor, ha estat distingida amb el segon dels accèssits reservats per les empreses del sector sociosanitari.

Supercuidadores, l’empresa que promou els guardons, és la firma líder en formació sociosanitària online i té com a objectiu “professionalitzar la figura del cuidador per tal de millorar la qualitat de vida per les persones dependents”.