L’empresa ARaymond Tecniacero inverteix 6 milions d’euros a Sallent

178
ARaymond, proveedor industrial de sistemas
ARaymond, proveedor industrial de sistemas

L’empresa del grup francès dissenya un projecte de creixement al Bages en què concentrarà la seva activitat a Sallent en una nau de nova construcció al polígon Plans de la Sala.

L’empresa bagenca del grup francés, Araymond Tecniacero, concentrarà la seva activitat en una nau de nova construcció al polígon Plans de la Sala de Sallent. D’aquesta manera, la companyia garanteix la continuïtat al Bages.

L’alcalde de Sallent, David Saldoni, valora positivament la notícia i destaca que “és una plantació industrial, amb indústria darrere” i afegeix que “ajuda a créixer econòmicament a tot Catalunya”. Saldoni explica que aquesta inversió de 6 milions “suposarà un augment d’oportunitats laborals al territori” i també “aportarà valor afegit al municipi”. Finalment, l’alcalde de Sallent celebra també que l’empresa s’instal·li a Sallent “per fer desenvolupament i investigació” i valora que l’empresa aposti per la recerca i millora dels seus productes. Les noves instal·lacions de la companyia francesa, que té 26 plantes arreu del món, haurien d’entrar en funcionament el 2022.

ARaymond Tecniacero factura uns 50 milions d’euros anuals, compta amb 26 plantes arreu del món. Les noves instal·lacions haurien d’entrar en funcionament el 2022.