L’elenc teatral del Centru recordarà Rosa Argelaguet amb Assaig General

78

Aquest diumenge, l’elenc teatral del Centru de Sallent representarà l’obra Assaig General de Josep Escobar. Ho farà en homenatge a la figura de la sallentina Rosa Argelaguet, exdirectora de la UPC de Manresa i una persona molt lligada a la cultura del poble que va morir de manera sobtada el 30 de gener del 2020.

La sallentina va arribar a formar part de l’elenc teatral d’Assaig General, l’obre més representada pel Centru amb gairebé 40 funcions. Aquest diumenge, i per primera vegada a l’Espai Cultural Fàbrica Vella, es tornarà a representar una de les funcions preferides de la Rosa. Ho explica un dels membres del Centru, Josep Xipell.

L’obra serà representada per un total de 24 persones dalt de l’escenari, entre ells, familiars de la sallentina i altres companys que han compartit escenari amb ella. I és que el teatre era una passió per Argelaguet.

Com dèiem, serà la primera vegada que es representi l’obra a la Fàbrica Vella, davant la impossibilitat de fer-ho al local del Centru pel mal estat de les instal·lacions. Le entrades es poden aconseguir al web de Fàbrica Vella i l’obra es representarà diumenge a dos quarts de set de la tarda.