L’elenc teatral de Sallent posa en escena l’obra “Assaig General”

167

L’elenc teatral de Sallent va posar en escena “Assaig General”  aquest 26 de desembre amb èxit. Una obra de teatre que representa un assaig de l’obra d’Ànguel Guimerà Terra Baixa, és l’escollida per l’entitat aquest Nadal. Josep Escobar, també és conegut com a dibuixant de tebeos i pare de personatges com Zipi i Zape o Carpanta, va ser l’encarregat de posar lletra a les futures representacions.

Es tracta d’una comèdia, en la que es mostren les tensions que viu una companyia d’aficionats al teatre el dia abans de la primera representació de Terra Baixa.  L’obra presenta una sèrie de personatges, que són presentats a partir del seu caràcter: En aquesta obra surten figures com; el bon noi (Joan Villar), el dormilega (Valentí Escayola), el bromista, (Edu Galobart), l’antipàtic, (Ramon Ferrer) els nervis del director abans d’una estrena que, entre moltes d’altres situacions, són els elements que apareixen al llarg de la història argumental. El director de l’elenc teatral, Josep Xipell, explica el perquè han escollit aquesta obra.

A més, Xipell, forma part directa d’assaig general, i explica com gestiona ell el fet de ser director i actor a la vegada.

Les següents obres de teatre es durant a terme el 6 i 14 de gener, les dues a les 6 (18:00h) de la tarda. Per reservar les entrades cal anar a la Drogueria Escayola, carrer Unió número 7. Sinó també podeu trucar al número 93 820 60 58. El preu dels socis és de 6€ i els no socis de 8€.