Dues gimnastes de l’EGIBA han debutat aquest dijous a la Copa del Món de gimnàstica artística que es disputa a Varna (Bulgària): la Lorena Medina i la Laia Font. Totes dues es troben des de dilluns a la ciutat búlgara amb el seu entrenador Xavier Casimiro. En aquesta Copa del Món, hi haurà 22 gimnastes espanyols. 

En la primera jornada, Laia Font s’ha classificat per la final de paral·leles i de salt, una de les seves especialistats amb la qual va ser finalista a la recent Copa del Món de Cottbus, a Alemanya.

Lorena Medina, que té els classificatoris aquest divendres, torna a la competició internacional després de patir una lesió en el Mundial de Liverpool. Fa quinze dies ja va competir a la fase de la Lliga Iberdrola de Gironella. Ella competeix en la barra d’equilibris i en terra, on el passat mes de setembre va aconseguir la posició de finalista a la Copa del Món de París.

Per divendres està prevista la classificació de barra i terra. Dissabte la final de salt i paral·leles i diumenge es disputarà la final de barra i terra. L’objectiu de les gimnastes de l’Egiba és entrar en alguna final, fet possible ja que totes dues porten una evolució correcta per aconseguir-ho, amb exercicis competitius a nivell mundial.