Els dos concerts que s’han fet en la tercera edició del cicle de Música al Convent es tanquen amb dos plens per escoltar el Rèquiem de Mozart interpretat per la Coral Escriny i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, sota direcció de Marc Reguant

L’Ajuntament de Santpedor ha fet una aposta en la tercera edició del cicle de Música al Convent: un doble concert amb prop d’un centenar de persones implicades entre músics i cantaires per portar a Santpedor el Rèquiem de Mozart. Ha estat una producció de gran envergadura empesa per la coral local que celebra enguany els seus 50 anys dirigida per Marc Reguant i que ahir va viure el moment culminant amb el segon dels concerts.

I l’aposta ha tingut la seva recompensa. A l’escenari una setantena de cantaires de la Coral Escriny, dels quals una dotzena eren reforços per fer front a aquest projecte. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 també ha comptat amb instrumentistes de vent que s’han sumat a la formació musical per a aquest concert. Els solistes, de reconegut prestigi, amb la soprano, nascuda a Sant Joan de Vilatorrada i professora de l’escola de Música de Santpedor, Belen Barnaus, acompanyada de la mezzosoprano Eulàlia Fontova, el tenor Aniol Botines i el baix Lluís Calvet. El concert que va durar aproximadament una hora i mitja va aixecar dempeus tot el públic i es van fer dos visos. L’Ajuntament vol situar en el mapa de la programació cultural del Bages l’Auditori del Convent, començant amb el Cicle de Música que es va engegar al 2016. El projecte compta també amb el suport d’empreses locals com són Ferrer i Catalana de Perforacions i Mas de sant Iscle que oferirà una copa als assistents en acabar el concert.