L’atur segueix caient a Sallent

115
Oficina de Treball SOC
Oficina de Treball SOC

Sallent ha començat el 2017 amb la mateixa tendència a la davallada, pel què fa a la ocupació, amb què va acabar l’any. Aquest mes de gener l’atur ha caigut un 2% al poble en comparació a desembre, situant el nombre de desocupats en 322. La xifra agafa volada si la comparem amb la de l’any anterior per aquestes dates, i és que al tancament de gener de 2016 hi havia 399 aturats, per la qual cosa en 12 mesos hi ha hagut una disminució del 20%.

Amb l’arribada del nou any, a més, hem conegut noves dades d’atur registral  (o tant per cent de persones inscrites com a demandants de feina respecte la població activa estimada). Al tancament de l’any 2016, a Sallent l’atur registral era de l’11’21%. Unes dades que situen el municipi en el grup de municipis amb menys atur de la comarca, i dos punts per sota de les xifres globals del Bages.

Són dades que ha fet públiques aquesta setmana l’Observatori del Treball i el Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, i que indiquen també que a tot el territori l’atur s’ha estancat, amb un lleuger increment de 200 persones desocupades més.