L’atur puja a Sallent per tercer mes consecutiu i se situa en 411 persones registrades a les oficines d’ocupació de la Generalitat. Això suposa un augment de 12 sallentins més que el gener, que situava el nombre de desocupats en 399 aturats. Pel que fa a la comarca del Bages, l’atur ha disminuït en 98 persones i se situa als 12.412 desocupats. Des del mes de desembre, el nombre de sallentins a l’atur no ha parat de pujar, i és que un total de 30 veïns s’han quedat sense feina respecte al mes de novembre.

Sallent és, un cop més, el segon municipi de la comarca del Bages on s’ha registrat un major augment de les persones aturades durant el segon mes de l’any. El primer és Manresa, amb 15 aturats més respecte al gener, el segon és Sallent, amb 12, i el tercer Monistrol de Calders amb 5 veïns més sense feina.

Pel que fa a Catalunya, l’atur cau en més de 7.800 persones. De fet, és la comunitat autònoma de l’Estat on descendeix més el nombre de desocupats. Per sectors, tant serveis com indústria i construcció han perdut desocupats, mentre agricultura n’ha sumat 522. Al conjunt de l’Estat hi va haver 2.231 aturats més al febrer, el seu pitjor registre des del 2013. Així, l’atur torna a créixer a Espanya i se situa en 4.152.986 parats.