L’atur al Bages, el Solsonès i el Moianès es redueix lleugerament

121
atur
atur

El passat mes de juny totes tres comarques van registrar menys persones desocupades, actualment l’atur català se situa en poc més de 357.000 persones.

Al Bages el mes es va tancar amb 9.191 aturats, 206 menys que el mes anterior; al Solsonès hi havia 409 aturats, el que representa 17 menys que al maig; i al Moianès van ser 481 aturats, amb una reducció de vint persones. 

L’atur s’ha reduït a Catalunya durant el mes de juny, i se situa en poc més de 357.000 persones. Tot i això el Govern creu que la notícia només és moderadament bona perquè no hi ha hagut contractació estable, com va explicar el secretari general de Treball, Josep Maria Ginesta.

A més, només un 11,4% dels contractes són indefinits. Ginesta, va lamentar que la majoria de contractes temporals fossin de curta durada.

El que també ha crescut ha sigut l’afiliació mitjana a la Seguretat social, fet que sí ha celebrat Ginesta perquè significa més fortalesa per afrontar reptes de futur gràcies a la recaptació que suposa. Tot i això, aquest creixement necessita una contractació estable.