L’Ateneu Popular Rocaus i el FAES organitzen la castanyada 2016 a Sallent

242

Arriba la castanyada, i és per aquest motiu que el FAES Sallent i l’Ateneu Popular Rocaus, han organitzat una castanyada per tots els sallentins el dilluns dia 31 d’octubre. El lema que fan servir les dues entitats per fer que la gent surti al carrer és “fotre-li castanya al Halogüin” i reivindicar que les tradicions angleses no tinguin tant de pes.

Aquest any la ubicació tindrà lloc a la Plaça de la Pau, ja que l’any passat es va fer a la Plaça del Cid amb poc èxit. Aquest any els encarregats d’amenitzar la festa seran els Astonerts del Pirineu i Antonio el Remendao. El primer grup actuarà a les sis de la tarda on hi haurà castanyes, moscatell i moniatos, tot gratuït, per tal de crear un ambient festiu i de proximitat. Tot seguit a les nou del vespre, a l’Ateneu hi haurà un sopar i l’actuació d’Antoio el Remendao. El sopar té un preu de 8€. El president del FAES, Guillem Junyent, ens explica com anirà la jornada.

L’any passat, al fer-ho a la Plaça del Cid no va tenir tanta rebuda, un fet que aquest any ha canviat. Junyent ens explica quins són els objectius per aquest any.

Junyen deixa clar que si alguna entitat volgués participar en les activitats organitzades per FAES i Ateneu, està obert a tots els públics per aportar diferents idees.