L’Ateneu Popular considera tot un èxit la Taverna de la Fira

178

Els col·lectius que formen part de l’Ateneu Popular Ca la Teia han valorat positivament aquesta darrera edició de la Taverna Popular de la Fira. Els organitzadors han assegurat que es tracta d’un acte molt consolidat al poble, sobretot pel que fa al diumenge. De fet, un dels voluntaris de Ca La Teia, Aniol Vila, ha destacat la gran assistència del diumenge de fira i s’ha molt mostrat satisfet amb la varietat dels assistents.

Aquest any la Taverna Popular va celebrar actes en motiu de la Fira de Sant Miquel durant el divendres, el dissabte i el diumenge. Amb tot, l’organització ha valorat positivament l’assistència del divendres, ja que la Bikinada Popular va reunir unes 100 persones. Dissabte van treure la Taverna Popular per primer cop al carrer aprofitant l’escac i tast. També ha afegit que durant el Tast de Cerveses es van exhaurir tots els tikets.

El dia més multitudinari però, va ser diumenge. La gran quantitat d’assistents va deixar a l’organització de la Taverna sense existències.  De fet, durant l’hora del vermut molta gent es va quedar sense poder seure i el col·lectiu de la Granera va haver de fer fins a 5 paelles per la paellada popular. Per altra banda, Vila també ha destacat l’èxit de l’edició del karaoke d’aquest any, que va reunir gairebé 200 persones fins les 11 del vespre.

De cara l’any que ve, l’organització considerarà ampliar l’espai perquè tot i ser un lloc molt acollidor el diumenge de fira es fa petit. Per altra banda, també intentaran incorporar contingut polític, que sempre formava part del programa, i més propostes musicals de cara el divendres.

Vist l’èxit d’aquest any, l’objectiu de la Taverna és seguir mantenint el format, ja que defensen que el que fa l’espai és contribuir a generar un ambient agradable i interessant de relacions entre els diferents assistents. Pel col·lectiu, és recuperar una mica l’essència del que és la Festa Major de Santpedor.