L’Ateneu Popular Ca la Teia va celebrar aquest cap de setmana el seu segon aniversari amb un reguitzell d’activitats. Dissabte va haver-hi berenar de creps pels infants, xerrades de Mireia Vehí -diputada de la CUP i Mònica Garcia -xarxa ateneus i casals-, sopar a càrrec de la Granera i concert. Mentre que diumenge va ser el torn pel Cor de Teies, que van oferir una gran actuació a l’Auditori Convent de Sant Francesc.

Concert del Cor de Teies a l'Auditori Convent de Sant Francesc pels 2 anys de Ca la Teia FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Concert del Cor de Teies a l’Auditori Convent de Sant Francesc pels 2 anys de Ca la Teia FOTO-AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Tot i l’alegria pels dos anys de vida de l’Ateneu, en què s’han organitzat desenes d’activitats de tot tipus i per a tots els públics, obertes al poble, i s’ha donat espai i suport per fins a 9 entitats; el cert és que demà dimarts Ca la Teia afronta una pedra en el seu camí. El judici per ocupar l’edifici del carrer convent on s’ubica Ca la Teia, que s’ha aplaçat en altres ocasions, sembla que demà sí que es celebrarà finalment.

Després de recollir el suport de l’equip de govern i l’Ajuntament en el ple municipal d’aquest mes de juny i en una posterior reunió amb l’alcalde, l’Ateneu Popular Ca la Teia afronta el judici amb el convenciment que el delicte del qual se’ls acusa ja ha prescrit i el recolzament de moltes persones, entitats, i el propi Ajuntament, que valoren la tasca realitzada de forma altruista i oberta al poble al llarg d’aquests dos anys.

Des de Ca la Teia s’anima a tothom a fer una gran cassolada avui dilluns 26 de juny a les 20h al carrer Convent, davant l’Ateneu, i a anar demà a les 11:30h als jutjats de Manresa a fer pinya per donar suport sota el lema “Mantenim la Teia encesa”.