Un conveni signat entre l’Ajuntament i l’associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages estableix que l’entitat gestionarà i coordinarà totes les activitats que es duguin a terme a l’Esplai d’Avis de Sant Fruitós. El consistori li ha cedit, un any més, la gestió de l’equipament amb una subvenció de 4.000€ per tal que l’associació Gent Gran de Sant Fruitós vetlli per la conservació de l’Esplai d’Avis i s’encarregui de programar activitats de dinamització del col·lectiu de la gent gran.

L’objectiu del conveni és dinamitzar el col·lectiu de la gent gran fomentant activitats i la participació de la gent gran del municipi.  Ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós la regidora de Benestar i Gent Gran, Cristina Múrcia:

Des de l’Esplai es fan activitats lúdiques cada setmana com classes de ball, costura, lectura o el ja tradicional Bingo dels divendres, entre d’altres. En dies especials l’Esplai també acull activitats, ho explica Cristina Múrcia:

El Playback és la novetat de les activitats per a la gent gran d’aquest any, on els participants podran interpretar espectacles i gags de tota mena.