L’Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages gestionarà, un any més, l’Esplai d’Avis del poble

111
Moment de la signatura del conveni entre Joan Carles Batanés i Joan López. Fotografia: Aj. de Sant Fruitós de Bages

Aquest conveni té com a objectiu principal fomentar la participació de la gent gran del poble

L’Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages serà l’encarregada de gestionar i coordinar totes les activitats que es facin a l’Esplai d’Avis de Sant Fruitós de Bages i de garantir el bon funcionament de l’equipament.

El conveni signat entre l’Ajuntament i l’entitat dóna continuïtat a l’existent fins a data d’avui i estableix que el consistori cedeix un any més la gestió de l’equipament i atorga una subvenció de 4.000 euros a l’entitat per tal que aquesta vetlli pel manteniment i la potenciació de les activitats de l’Esplai, i s’encarregui de la dinamització del col·lectiu de la gent gran.

Aquest conveni té com a objectiu principal fomentar la participació de la gent gran del poble. En aquest sentit l’entitat programarà classes de ball, costura o lectura i s’organitzaran activitats en dies destacats com la Revetlla de Sant Joan, el Carnestoltes i la setmana de la gent gran. A banda es continuaran oferint els ja habituals balls de cap de setmana i les sortides culturals. El conveni de col·laboració té la intenció de promoure una gestió i un desenvolupament d’activitats coordinades destinades als usuaris de l’Esplai d’Avis.