L’Associació + Gent fent Poble omple el Cobert en la celebració del seu 6è aniversari

135

L’Associació del partit de Gent fent Poble que governa a Sant Fruitós de Bages des de fa 6 anys, va celebrar el seu aniversari diumenge al vespre. + Gent fent Poble va omplir el Cobert de la Màquina de Batre de santfruitosencs i santfruitosenques simpatitzants de l’Associació i del partit. (Veure vídeo).

L’acte se celebrava 6 anys exactes després de l’entrada al govern, l’11 de juny del 2011. Amenitzat pels grups de música Arlet i Toquem Fusta Trio, l’esdeveniment també va servir per presentar el nou president de l’Associació + Gent fent Poble, David Serrano. El fins llavors president de l’Associació, Isidre Malagarriga, passava el relleu a Serrano, que es mostrava il·lusionat amb el projecte i explicava que són gent “molt normal” que fa “coses pel poble”.

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va recordar als assistents a comunicar qualsevol cosa que creguin que cal millorar al poble i va convidar als regidors i als membres de la llista del partit a pujar a dalt de l’escenari.

Tothom va poder gaudir de la botifarrada i beguda gratuïta, amb les cançons versionades de fons que van tocar els grups bagencs.

Imatge dels regidors i de la llista representants de GfP. Imatge de Foto Isidre.