L’assassinat d’una dona de 34 anys deixa consternats Manresa i el Bages

322
El minut de silenci d'aquest migdia. - FOTO: ACN
El minut de silenci d'aquest migdia. - FOTO: ACN

El Bages està de dol per l’assassinat d’una dona de 34 anys a Manresa. Aquest migdia, a la Plaça Major de la ciutat, centenars de persones s’han unit en un minut de silenci. L’ambient ha tingut dues vessants, la consternació per l’assassinat i el rebuig contra el crim masclista.

Amb les banderes a mig pal, hi han participat habitants del Bages, representants de tots els grups polítics de Manresa, entitats de la comarca i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani, el mateix departament pel que treballava la víctima.

Després del minut de silenci, el conseller i l’alcalde de Manresa, han dit aquestes paraules de rebuig contra el crim masclista.

I Maria Descàrrega, representant del consell municipal de la dona de Manresa, ha posat el crit al cel perquè s’acabin aquesta mena de crims.

La dona assassinada va ser trobada ahir al seu pis amb signes de violència. La seva exparella, de 40 anys i presumpte autor del crim va ser detingut el mateix dia després d’intentar-se suïcidar. Ha passat la nit a Sant Joan de Déu i després de rebre l’alta, avui al migdia, l’han traslladat a la comissaria dels Mossos.