L’ASFE de Sant Fruitós tanca una temporada notable amb una junta directiva amb forces cares noves

225
Xavier Navarro, Ramon Ferrer i Elias Lorenzo a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

L’ascens del sènior masculí i el descens del sènior A femení fa que la propera temporada, tots dos equips competeixin a Primera Catalana

Aquest dilluns a l’Esport i Punt ens han acompanyat Xavier Navarro, president de l’ASFE, Ramon ferrer, vicepresident i supervisor dels equips femenins i Elias Lorenzo, secretari de l’entitat i supervisor dels equips masculins.

També hem comptat amb una valoració esportiva de la mà de Màrius Bonjorn, director tècnic de l’ASFE. Amb Navarro, Ferrer i Lorenzo vam desgranar tota la temporada de l’equip de Sant Fruitós de Bages, des de la vessant esportiva, fins a la directiva, en la qual l’entitat s’ha renovat notablement aquesta temporada. També vam parlar de la formació, l’essència del club, juntament amb Paidos i Escola de Bàsquet Sant Fruitós, i dels esdeveniments que ha acollit l’entitat aquesta temporada, que han estat diversos, com per exemple la final a 4 del Campionat de Catalunya Júnior preferent masculí. La temporada ha estat positiva tant en bàsquet, com en voleibol, els dos esports que es practiquen al club.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: