L’arròs de Sant Fruitós serà present al Mercat del Ram de Vic

121

El Mercat del Ram de Vic d’enguany comptarà amb la presència d’un estand de Sant Fruitós de Bages dins de la Mostra de Turisme que se celebra durant la fira aquest cap de setmana. L’organització ha convidat al municipi a participar-hi, ja que Sant Fruitós de Bages destaca pels seus atractius turístics i gastronòmics, especialment per la seva Festa de l’Arròs, declarada d’interès turístic.

En l’estand, a banda d’informació del poble, s’oferiran 850 tastos d’arròs al públic visitant per tal de donar a conèixer la importància de la Festa de l’Arròs pel municipi. Caldrà comprar prèviament el tiquet a l’estand de la mostra gastronòmica. I qui serà l’encarregat de cuinar-lo? El cap de colla de l’Arròs del poble, Genís Noguera.

La Fira del Mercat del Ram és un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. El visitant pot trobar exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia.