L’ANC Sant Fruitós organitza un autobús pel judici a l’expresident i a les exconselleres

157
Suport de més de 400 alcaldes a Mas

El 6 de febrer és el dia del judici a l’expresident Mas i a les exconselleres Ortega i Rigau, per haver permès la consulta del 9-N el 2014.

Tot i caure en dilluns, ja hi ha més de 15.000 inscrits per anar a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i Òmnium Cultural. L’ANC de Sant Fruitós s’hi ha bolcat, també, organitzant un autobús per baixar a Barcelona, que ja té la meitat de les places ocupades. La sortida serà entre les 6 i quarts de 7 del matí des del Cobert de la Màquina de Batre per anar a Arc de Triomf. La tornada està prevista per ser a Sant Fruitós de Bages abans de les 3 del migdia. Per apuntar-se cal enviar un correu a santfruitosdecideix@gmail.com.

Gabriel Benet, de l’ANC Sant Fruitós, creu necessari assistir a la manifestació per defensar el dret com a ciutadans a decidir i donar suport a els representants del país.

Amb el lema ‘El 6 de febrer ens jutgen a tots’, les entitats sobiranistes volen promoure una mobilització “massiva” a l’entrada del tribunal.

Imatge de la concentració del 15 d’octubre de l’any passat davant del Tribunal a Barcelona.