El CDR de Sallent reivindica l’1-O amb diferents actes

170

Els CDR de Sallent han organitzat una jornada reivindicativa per commemorar el primer aniversari de l’1 d’octubre. Ho fan amb una graella plena de debats i actuacions de cultura popular que començaran a 2/4 de 12 del migdia i s’allargarà fins al vespre. 

Un dels actes centrals serà la taula rodona que es durà a terme a les 5 de la tarda entre Gabriela Serra, Albano Dante-Fachin, Quico Sallés, Nurit Tarrés i Maribel Sabaté. Des dels CDR de Sallent però s’ha deixat clar que l’acte principal és el dinar solidari a dos quatrs de tres del migdia. Però també hi haurà les actuació del Maqui, l’Esbart Vila de Sallent i les treballadores, construides per La Fumera.

L’objectiu dels organitzadors és el de reivindicar l’1-O amb una jornada plena de cultura popular i per aquesta raó, a les 13:30 hi haurà la inauguració de la placa commemorativa 1-O amb parlaments i l’actuació de Roger Andorrà. Tot això en un acte que es farà al passeig de la biblioteca de Sallent i que clourà amb l’actuació de les bruixes de Sallent.