Aquest dimarts a les 11 del matí se sabrà quina empresa s’encarregarà d’ampliar el Pavelló Rafa Martínez de Santpedor. És una obra que l’Ajuntament ja fa temps que està preparant i després d’obrir-la a licitació, avui obriran els sobres amb les propostes per adjudicar-la. El pressupost rondarà el milió tres-cents mil euros.

Són els costos de sortida que planteja l’Ajuntament. A partir d’aquí l’empresa que faci la millor puntuació amb la seva proposta s’adjudicarà l’obra. El sistema té en compte quin és el preu més baix i també qui es compromet a fer millores com optimitzar el sistema de calefacció o fer un cel ras al passadís serà qui acabi agafant el peix per la cua. A partir d’avui a les 11, doncs, es formalitzaran els papers i l’empresa tindrà 13 mesos per fer tota l’ampliació un cop la notifiquin com a adjudicatària. Això ens situa, pel cap baix, a mitjans de febrer de l’any que ve, si tot va com està previst, perquè el procés per acabar formalitzar l’adjudicació pot allargar-se. Serà llavors quan es podrà veure tot el projecte complet.

L’ampliació preveu que hi hagin 3 pistes transversals i una altra pista central gran. Això vol dir construir una de nova per doblar la capacitat del Pavelló. A més, l’obra també preveu posar una sala tatami per poder acollir l’activitat de Judo. La reforma deixarà un edifici d’uns 3.400 metres quadrats.

Aquest dimarts, Santpedor també celebrarà el primer Ple Municipal de l’any. El podreu escoltar a Ràdio Santpedor a partir de dos quarts de vuit del vespre.