L’ampliació de la residència d’avis de Navàs s’encareix

94

L’Ajuntament de Navàs s’ha vist obligat a encarir el preu de la licitació per l’ampliació de la residència d’avis i àvies del poble. L’encariment del preu de les matèries primeres i els materials de construcció ha fet pujar el preu dels 350.000 mil euros a prop de 450.000 mil.

L’objecte del contracte és l’execució de les obres corresponents a tres projectes que es complementen. El termini de presentació de propostes serà el proper 27 de juny. La idea és ampliar tot l’edifici, de gestió municipal, però no per guanyar més places, sinó per millorar espais comuns i serveis.

Es tracta de tres projectes que volen fer una oferta més atractiva i confiant que una mateixa empresa pugui assumir els tres. La més important és l’ampliació d’una part posterior de l’edifici. L’equipament consta actualment de planta baixa i dues plantes per damunt. La idea és ampliar la inferior amb la construcció de dos nous lavabos adaptats i un ascensor que connectarà amb la segona planta.

El segon projecte preveu fer arribar l’ascensor fins a una planta coberta i construir unes noves escales d’emergència. La tercera intervenció és una reforma dels despatxos i vestidors per al personal situats en espais ja existents. L’objectiu de l’Ajuntament és poder adjudicar l’obra al llarg del mes que ve, de manera que s’hi comenci a treballar ja al llarg de l’estiu.