L’AMPA de la Collbaix de Sant Joan es queixa perquè el gimnàs de l’escola serà un espai de votació durant les eleccions del 14F

217

L’AMPA de la Collbaix de Sant Joan es queixa perquè el gimnàs de l’escola serà un espai de votació durant les eleccions del 14F. L’associació es mostra indignada perquè s’habiliti l’espai del centre com a local electoral. 

L’AMPA es mostra en desacord i es troben indignats perquè l’espai sigui un lloc de votació. De fet, el que asseguren és que el gimnàs no compleix les condicions de ventilacions ni tampoc les entrades i sortides. L’espai, que és el més polivalent de l’escola també serveix per fer la rebuda dels infants de P3 com a menjador escolar zona de psicomotricitat i educació física. El president de l’AMPA, Joan Narcis Perramon diu que s’haurien d’haver contemplat altres espais. 

Per això l’AMPA explica que en condicions de la nova normalitat no es permet l’entrada de les famílies a dins del recinte escolar i, en canvi, s’habilitarà el gimnàs com a espai per exercir el dret a vot a la població de Sant Joan. Des de l’AMPA també han destacat el gest de l’Ajuntament de Santpedor de no votar a cap centre educatiu.