Avui dimecres comencem el dia amb el cel cobert de núvols baixos i amb alguna boirina puntual. A zones de muntanya, però, la nuvolositat és menys abundant. De cara a mig matí i migdia, els núvols baixos aniran desapareixent i el sol s’acabarà imposant a tot el territori.
Amb tot, les temperatures a primera hora són en general similars a les d’ahir excepte a punts elevats i al Prepirineu, on han baixat notablement. Tanmateix, de cara al migdia les màximes se situaran entorn dels 14 i 16ºC.

Dijous iniciarem la jornada amb la repetició d’algunes boires i núvols baixos, sobretot a les valls i al Pla de Bages. A la resta, Solsonès i Moianès, el sol serà protagonista des de primera hora del matí. Per tant, esperem un dia d’ambient assolellat en conjunt, tot i que de cara a la tarda podrien arribar núvols alts que podran deixar el cel enteranyinat. Els termòmetres seguiran similars al migdia, amb màximes que rondaran els 15 i 18ºC. Tot i això, al matí les temperatures seran més baixes i fredes en conjunt.