Iniciem la jornada amb temperatures fredes a tot el territori, fins i tot amb glaçades puntuals. A més, seguim també amb la presència de boires a les valls i punts enclotats. Amb tot, avui serà un dia sense canvis, on el sol i el cel serè seran protagonistes. A més, de cara al migdia les temperatures pujaran de valent i l’ambient serà novament primaveral, amb valors d’entre 17 i 20ºC.

Dissabte continuem amb l’estabilitat i tranquil·litat meteorològica, amb repetició del domini assolellat. Paral·lelament, les temperatures mínimes seran similars en conjunt, i les màximes baixaran un pel o es quedaran estancades a molts indrets del país.

De cara als pròxims dies la temperatura baixarà progressivament. Diumenge la jornada tornarà a ser estable i assolellada, però arribaran núvols prims que deixaran el cel enteranyinat.
Dilluns que ve, dia més fresc i amb l’arribada d’un front atlàntic que ens portarà ruixats generalitzats.
En principi, aquestes pluges seran febles i les acumulacions minses (10-15 l/m2). A més, torna la neu però a cotes altes, inicialment prop dels 2000 metres i baixant fins als 1800 metres.
Per acabar, destacar també que una nova massa d’aire del Sàhara ens portarà de nou pols en suspensió.