L’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado formarà part de la comissió permanent del Consell de Governs Locals

91
L'alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado

L’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado formarà part dels 20 membres de la comissió permanent del Consell de Governs Locals. D’aquesta manera permetrà a l’alcaldessa sanvicentina estar present a les reunions que es fan de manera periòdica.

Es tracta d’un òrgan per representar als municipis i vegueries en les institucions de la Generalitat. L’objectiu és fer d’interlocutor del món local amb el Govern i el Parlament i en formen part cent alcaldesses i alcaldes de Catalunya. Delgado explicava que Sant Vicenç tindrà sort de formar-ne part per poder parlar de les necessitats del poble. 

Delgado també deixa clar que el consell serveix per fer pressió a les administracions i poder demar més finançament. Un finançament que vol ajudar a tenir més recursos als pobles. 

 

L’elecció dels membres ha respectat per una banda la paritat i per l’altra elements d’equilibri territorial. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, n’ha estat elegida presidenta.