Pla mitjà del futur alcalde de Sallent,Oriol Ribalta, davant de l'Ajuntament. Imatge del 28 de maig del 2019. (Horitzontal)

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, ha fet arribar un missatge institucional a Sallent, Cabrianes i Cornet. Ho ha fet per tal que la gent del poble prengui totes les mesures que siguin possibles per evitar la propagació del virus.

Des de l’Ajuntament de Sallent s’estan portant a terme diferents mesures socials i econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus. Malgrat que Ribalta assegura que “un Ajuntament no té totes les eines necessàries”, estan implementant diferents solucions per a Sallent.

El que sí que ha retirat Ribalta és que “malgrat que es vulguin saber dades exactes de quanta gent hi ha infectada, no es pot perquè no es fa la prova a tothom”. Val a dir que ha assegurat que “a Sallent hi ha molta gent infectada, i per tant demanem màxima precaució”.

En el mateix missatge Ribalta ha demanat al govern poder anul·lar la quota dels autònoms i d’aquesta manera “no tensar més l’economia”. Amb tot l’alcalde de Sallent ha demanat que “tothom es quedi a casa”.

Missatge institucional