L’alcalde de Sallent envia un missatge de suport a les famíles que han perdut familiars

136
Pla mitjà del futur alcalde de Sallent,Oriol Ribalta, davant de l'Ajuntament. Imatge del 28 de maig del 2019. (Horitzontal)

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, ha fet arribar un missatge institucional a Sallent, Cabrianes i Cornet. Ho ha fet per tal que la gent del poble prengui totes les mesures que siguin possibles per evitar la propagació del virus.

Des de l’Ajuntament de Sallent s’estan portant a terme diferents mesures socials i econòmiques per fer front a la crisi del coronavirus. Malgrat que Ribalta assegura que “un Ajuntament no té totes les eines necessàries”, estan implementant diferents solucions per a Sallent.

El que sí que ha retirat Ribalta és que “malgrat que es vulguin saber dades exactes de quanta gent hi ha infectada, no es pot perquè no es fa la prova a tothom”. Val a dir que ha assegurat que “a Sallent hi ha molta gent infectada, i per tant demanem màxima precaució”.

En el mateix missatge Ribalta ha demanat al govern poder anul·lar la quota dels autònoms i d’aquesta manera “no tensar més l’economia”. Amb tot l’alcalde de Sallent ha demanat que “tothom es quedi a casa”.

Missatge institucional