L’ajuntament de Santpedor dóna suport a “la democràcia i a Carme Forcadell” davant del TSJC

185

L’alcalde, Xavier Codina, acompanyat de Toni Valverde i Agustí Comas, regidors de comunicació i cultura respectivament, han volgut desplaçar-se a Barcelona per recolzar a Carme Forcadell davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Segons Codina, han anat a Barcelona a donar “suport a la democràcia, que ara mateix vol dir donar suport a Carme Forcadell”.

 

La presidenta del Parlament estava citada ahir al matí al TSJC, que requeria escoltar les seves declaracions en el marc de la querella presentada per la Fiscalia per un presumpte delicte de desobediència i prevariació en permetre que el ple del Parlament votés les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

Forcadell no estava sola al TSJC. Més de 3.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, entre civils i representants de diferents àmbits -hi havia 400 alcaldes del territori-, van donar suport a la presidenta del Parlament, concentrats a l’esplanada que connecta el Parlament amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. És la primera vegada que un president de la cambra catalana declara davant d’un tribunal.