L’Ajuntament de Sant Fruitós sorteja 2 entrades pel concert de La Pegatina

172

La Pegatina serà el cap de cartell de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós de Bages el pròxim 13 de gener i l’Ajuntament sorteja dues entrades a través de l’app de Sant Fruitós si participes en una enquesta.

El grup de Moncada portarà el seu World tour en un macro concert al pavelló d’esports de Sant Fruitós, on també actuaran Sixtus i hi haurà sessió DJ. Per aquesta ocasió, s’ha ampliat l’aforament del pavelló a 1400 persones i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats pels seus pares o tutors legals.

El poble viurà l’estrena de “Revulsiu”, el cinquè treball de La Pegatina. Amb ‘Revulsiu’ el grup vol aconseguir posar del revés els recintes per on passen amb la seva música festiva i la seva energia. L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha decidit apostar per un gran concert en la seva Festa Major d’Hivern per proporcionar al municipi un gran esdeveniment musical, tal com ja es va fer amb el concert de Els Catarres l’any passat.

Les entrades ja es poden comprar de forma anticipada pel preu de 15€ per internet a www.kursaal.cat, al Nexe o a l’Àrea de Cultura.