L’equip de govern de Sant Fruitós nega les acusacions de CiU sobre una sanció respecte un projecte del Torrent Bo

231

El grup municipal de CiU a Sant Fruitós de Bages acusa l’Ajuntament d’irregularitats en el projecte de reducció de riscos d’inundabilitat del Torrent Bo, al nucli antic.

El grup municipal convergent basa aquesta afirmació en un informe que ha realitzat la Direcció General d’Administració, on -segons CiU- s’explica que falta el segell en algunes factures i que l’ajuntament no compta amb el ‘Pla d’Igualtat’ que és obligatori per rebre la subvenció del Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER) i amb el qual es paga el projecte.

CIU a Sant Fruitós exposa que el total de l’obra puja 341.578 euros i que l’informe aplica una correcció d’un 10% i sanciona l’ajuntament de Sant Fruitós amb un total 34.157 euros.

L’equip de govern de Sant Fruitós ha desmentit les acusacions i diu que no ha rebut cap tipus de sanció. Explica que ha rebut una notificació per tal que l’Ajuntament entregui documentació per justificar la subvenció i que està dins dels terminis. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ho explica.

L’Ajuntament té fins al 30 de juny per enviar la documentació.

El govern municipal hi afegeix que el lliurament de documentació tècnica és un tràmit absolutament tècnic i demana al grup de CiU que es retracti.