L’Ajuntament de Sant Fruitós continua molest amb la comissària de l’Any Ramon Casas

122

Els regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Fruitós se senten apartats dels actes de l’Any Ramon Casas. I és que continuen molestos amb la comissària de l’Any Casas, Vinyet Panyella, perquè no ha respost als múltiples intents de contacte per part de l’alcalde i l’Ajuntament que tenien l’objectiu d’agendar una sèrie de reunions per parlar dels actes de l’Any Ramon Casas al poble.

Però és que la cosa ja ve de lluny perquè els regidors i regidores de Sant Fruitós ja es van mostrar molestos amb la comissària Vinyet Panyella al ple del 14 de juliol després que durant l’acte institucional celebrat a principis d’aquell mes a Sant Benet de Bages Panyella no va esmentar en cap moment ni el nom de Sant Fruitós ni tampoc cap dels actes previstos al poble en relació al pintor modernista.

Al ple d’ahir es va tornar a parlar del tema després que el grup municipal d’ERC demanés al govern municipal per l’estat de la qüestió i els contactes amb la comissària de l’Any Ramon Casas al torn de Precs i Preguntes. La portaveu d’ERC a Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, explicava els motius de la pregunta:


L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va respondre a la pregunta formulada pel grup municipal d’ERC amb el detall minuciós del contacte tant telemàtic com telefònic amb la secretària de la Comissària. L’alcalde va concloure que “sense voler fer cap anàlisi profund, la senyora Vinyet Panyella passa absolutament de Sant Fruitós de Bages” i va rebre la complicitat del conjunt de regidors de l’Ajuntament:


Des de l’alcaldia de Sant Fruitós se li ha comunicat a la comissària que s’agendaran les reunions amb les escoles “amb ella o sense”.

Imatge. Ple del 15 de setembre de Sant Fruitós de Bages