Després de l’èxit que ha tingut el vòlei platja a Sallent, l’Ajuntament de la vila ha preparat les primeres 24 hores de vòlei platja a la vila. Els dies que es durà a terme el torneig serà el cap de setmana del 17 al 18 de Setembre. Aquest començarà a les 10 del matí de dissabte i acabarà a les 10 del matí de diumenge.

L’última vegada que es va dur a terme un torneig de vòlei platja, va comptar amb 16 equips participants. A més a més, alguns dels equips no eren de la població sallentina, per aquest motiu, la regidoria de joventut ho va posar sobre la taula i el regidor d’esports, Jonatan Caro, ens parla sobre aquestes 24 hores i les previsions que s’esperen:

Caro creu que la “previsió d’equips serà bona”, i que esperen poder-ho organitzar bé. Ara com ara els que estiguin interessats ja es poden apuntar a les oficines municipals de 9h a 13h o via telèfon, a través del 93 837 02 00 o via e-mail pij@sallent.cat. La data límit per fer la inscripció és fins al 26 d’agost. Una de les condicions per tal de poder participar en el torneig és ser un mínim de 4 persones per equip amb el preu de 8€. En relació amb els equips, poden ser mixtes o no i les places són limitades.