L’Ajuntament de Sallent, a través del programa de suport a les famílies, aquest curs 2016-17 els menors que s’han ajudat econòmicament han sigut un total de 139. Aquest programa dóna ajuts per material escolar, activitats extraescolars, activitats d’estiu i transport per alumnes fora de la població. No tots els sallentins han pogut disposar d’aquest ajut, ja que es pren com a referència econòmica el salari mínim interprofessional.

Aquest any, el consistori va decidir augmentar en un 10% les ajudes, ja que d’aquesta manera s’han pogut ajudar a més famílies de la població. L’any 2014 més de 95 persones van poder accedir en aquesta ajuda, aquest any l’objectiu era augmentar-ho i poder arribar a més menors, una xifra que s’ha pogut augmentar. L’alcalde de la vila, David Saldoni, explica quines són les que s’estan portant a terme ara al Setembre.

Tots els nois i noies que s’han ajudat a través del programa, han hagut de seguir un patró, i és que havien d’estar empadronats a Sallent -igual que la família- i havien de tenir entre 16 i 20 anys.