L’ajuntament respon a la CUP amb un comunicat de suport a ‘Món del Joc’

256

Les acusacions de sexisme que la CUP feia diumenge a l’empresa Players Sports i Gestió S.L., gestora del parc de Nadal ‘Món del Joc’, ja tenen resposta per part de l’ajuntament de Santpedor. En una nota de premsa publicada a principis de setmana, el consistori ha donat suport explícit a l’empresa, afirmant que “l’empresa selecciona l’equip de monitoratge a partir de criteris que tenen en compte tant el perfil formatiu com les aptituds de cada monitora i monitor, per tal que es garanteixi el desenvolupament adequat orientat a les necessitats dels seus usuaris”. L’ajuntament avala així “els criteris professionals que l’empresa utilitza a l’hora de triar el seu equip, rebutja qualsevol ombra de discriminació per raó de sexe i reitera el seu compromís en la lluita per la igualtat de drets entre els homes i les dones”.

Per la seva banda, Players Sports i Gestió S.L., no ha volgut entrar a valorar les acusacions del grup de suport a la CUP Santpedor, tot i que un representant de l’empresa ha deixat caure que “cauen pel seu propi pes”.

L’empresa Players Sports i Gestió S.L. fa més de 10 anys que gestiona ‘Món del Joc’ a Santpedor; un parc infantil de Nadal on els infants poden fer activitats de tot tipus (tallers, inflables, ludoteca, cars,etc) durant les festes. Enguany l’assistència al parc ha augmentat fins a situar-se en 170 usuaris.