L’ajuntament obrirà una consulta per acabar Cal Carrera?

237

[ÀUDIO] L’equip de govern no descarta fer una consulta sobre els acabats de Cal Carrera, però tampoc se l’ha plantejada, de moment. El tema es va sotmetre a enquesta entre els assistents a la jornada de portes obertes d’aquesta festa major i, finalment, podria conduir a una consulta als veïns del poble. N’hem parlat amb la regidora de cultura Anna Maria Fernàndez:

Així, segons Fernàndez, estan obrint “debats petits, al plenari o amb gent interessada en el projecte”, però no han decidit si faran “una consulta o serà el xup-xup, allò que més soni”.

Es plantegen dues maneres d’acabar la façana exterior de l’edifici: arrebossar-la i pintar-la d’un color, com s’ha fet amb el viver d’empreses, o mostrar diferents estils constructius històrics. L’arquitecte tècnic de l’ajuntament Oriol Serrat va declarar a Regió 7 que l’arrebossat seria l’opció més fàcil, convencional i menys arriscada. Ara caldrà veure què és el que s’acaba decidint i com s’acaba decidint. De moment, a l’enquesta efectuada als assistents a les portes obertes durant la festa major, va sortir guanyant l’opció de deixar veure els estils constructius històrics de l’edifici.

El futur complex cultural de Cal Carrera preveu la seva obertura a mitjans de l’any que ve. Llavors, caldrà “omplir l’edifici amb material escènic, enllestint-lo”, en paraules de la regidora Anna Fernàndez.

Foto: a la web Riba de Sallent, l’ajuntament ens presenta el disseny virtual de com quedaria Cal Carrera, sense acabat exterior definit