Si ahir explicàvem que un restaurador de Manresa començava una vaga de fam a les 11.30h del matí,  passades unes hores ja tot s’hauria acabat i per sorpresa de l’amo del bar “El Renacer” rebria una trucada a les 3 de la tarda informant que a partir d’avui mateix rebran el permís, de la mà d’un policia local, que els autoritza a col·locar para-sols a la terrassa.

Amb la notícia, els amos del bar estan satisfets i agraïts amb l’Ajuntament, tot i que encara no saben quants para-sols podran col·locar exactament, però esperen poder posar fi a una situació que, amb la calor i a ple sol, feia que els clients no s’asseguessin a consumir. Unes pèrdues que havien xifrat entre 150 i 200 euros diaris.

Per altra banda, l’Ajuntament de Manresa ha assegurat que el motiu de la denegació és que els para-sols ocupen la via pública i dificulten el pas dels vianants.

Quan la llicència especial amb motiu de la covid-19 per tenir terrassa venci el 30 de setembre, els amos del bar volen demanar-ne una ampliació per poder disposar de terrassa tot l’any.