L’Ajuntament del Pont de Vilomara distribuirà mascaretes de forma gratuïta a tots es veïns del municipi majors de 3 anys

145

S’han establert 4 talles entre les diferents franges d’edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys i de 12 anys en amunt. El seu repartiment serà realitzat pel propi Ajuntament a tots els domicilis del municipi tenint en compte el padró d’habitants i es preveu que es pugui fer durant al llarg d’aquesta setmana, això sí, sempre i quan no surti algun imprevist que obligui a posposar-lo.

Aquestes mascaretes tèxtils estan elaborades amb teixit 100% polièster de 3 capes, degudament certificades i es poden rentar fins a un màxim de 105 vegades a una temperatura màxima de 35 graus i són d’assecat ràpid.

Degut a que per fer el repartiment l’Ajuntament es basarà en el padró d’habitants, si alguna família vol informar d’alguna incidència en les seves dades, pot trucar a l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 13h hores, a través del telèfon 93.831.88.11 per tal que es pugui realitzar el repartiment correctament.

Durant aquest episodi l’Ajuntament ha proveït de material de protecció als establiments comercials oberts al municipi, entregant tant mascaretes com pantalles protectores als treballadors i treballadores d’aquests, i en els propers dies s’espera poder fer un altre repartiment de mascaretes a aquests establiments.