L’Ajuntament de Súria envia 1350 mascaretes als establiments comercials en actiu del municipi

139

El consistori ha fet arribat unes 1.150 noves mascaretes per a adults i 200 mascaretes per a infants, així com també pantalles de protecció. D’aquesta manera, el nombre de mascaretes distribuïdes des de l’inici de l’estat d’alarma se situa en unes 6.000, tant per a adults com per a infants.

Aquest material ha estat confeccionat per persones voluntàries del municipi, amb material facilitat per diferents empreses. L’Ajuntament també disposa d’altres unitats per a les persones que en requereixin i es poden demanar a la Casa de la Vila en horari d’atenció al públic, però tenint en compte les actuals limitacions d’atenció presencial

Per altra banda, el consistori promourà el comerç de proximitat amb la seva adhesió a la campanya ‘Ara et toca a tu: Gràcies’, impulsada per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la dinamització del teixit comercial més proper.

La campanya consistirà en la distribució de cartells i altres materials promocionals per incentivar les compres al comerç local i donar suport a la recuperació de l’activitat econòmica.

A més de difondre aquest material de promoció a través de les cartelleres municipals i d’internet, també es posarà a disposició de la Unió de Botiguers per tal que pugui arribar als establiments associats

En el cas del establiments no associats a la Unió de Botiguers, poden sol·licitar els cartells a l’àrea de Promoció Econòmica, a través del número de telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic.