L’Ajuntament de Súria distribueix unes 400 mascaretes a la ciutadania per la prevenció de risc de contagi pel coronavirus.

169
ACN

Aquestes mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila, que no han deixat de col·laborar des de l’esclat de la crisi sanitària.

La distribució de les mascaretes han anat a càrrec de la Policia Local. També s’han rebut noves donacions de material de les empreses Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí).

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis s’encarrega de fer arribar el material al grup de persones voluntàries que col·laboren en la seva confecció, i també realitza la seva posterior recollida. Aquest grup de persones voluntàries també ha participat en la confecció de roba pel CAP Goretti Badia.

L’Ajuntament ha volgut agrair aquestes noves donacions i accions de voluntariat per proveir de material contra la pandèmia, que s’afegeix a d’altres que han estat realitzades en les darreres setmanes.

La distribució de material de protecció continuarà mentre es mantingui l’actual situació d’emergència sanitària, i a mesura que hi hagi disponibilitat de noves unitats.