L’Ajuntament de Santpedor i CUSA signen un conveni per potenciar el comerç local

122
Josep Maria Melenchon, President de CUSA (esquerre), i Xavier Codina, alcalde Santpedor (dreta) firmant un nou conveni de col·laboració FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Josep Maria Melenchon, President de CUSA (esquerre), i Xavier Codina, alcalde Santpedor (dreta) firmant un nou conveni de col·laboració FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

L’Associació de Comerços de Santpedor, CUSA, i l’Ajuntament, han signat un conveni de col·laboració per promoure el comerç del poble i dinamitzar les activitats i campanyes que es facin en els propers dos anys. Entre alguns dels aspectes nous que s’ha decidit empènyer hi ha la col·laboració de totes dues parts en la campanya de Nadal que arranca aquest mes. CUSA ha posat en marxa un any més el ‘passaport’. Una targeta per punts, que s’obtenen fent compres a les botigues del poble i que donen accés a vals de compra quan se n’acumula certa quantitat.

La campanya de Nadal comptarà aquest any, a més, amb el comerç obert i el Caga Tió del diumenge 23 de desembre. El patge reial, fruit d’aquest acord, vindrà en dues ocasions: el dia 26 de desembre i el 2 de gener. I per arrodonir la campanya es farà el concurs d’aparadors i interiorisme entre el 13 i el 23 de desembre.

Seguint una petició de la CUSA, l’Ajuntament ha acordat també la nova il·luminació de Nadal pel tram del Carrer Ample, que encara no en tenia. Així com també col·laboracions conjuntes en els mercats ‘dissabtes a plaça’ que s’han engegat aquest mes de novembre i que es fan el primer dissabte de cada mes. Precisament fruit d’aquesta col·laboració, aquest dissabte 1 de desembre, els botiguers van treure les seves parades al carrer durant tota la matinal mentre a la plaça Gran hi havia el mercat de proximitat i ecològic i a la plaça de l’església se celebrava el mercat de la rampoina.