L’Ajuntament de Santpedor desenvoluparà un pla per garantir la igualtat de gènere

150
Imatge del ple municipal ordinari del mes de novembre a la Capella Sant Andreu de Santpedor
Imatge del ple municipal ordinari del mes de novembre a la Capella Sant Andreu de Santpedor

El ple de Santpedor també va aprovar l’adhesió al pla comarcal de suport al col·lectiu LGTBI. Així com una nova imatge corporativa, i un pla local d’infància i adolescència

L’Ajuntament de Santpedor desenvoluparà un pla per garantir la igualtat de gènere entre homes i dones. Ho va aprovar ahir el ple municipal per unanimitat. Es tracta d’un pla elaborat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona de cara als propers 3 o 4 anys, amb què es pretén garantir la igualtat de gènere entre treballadors en tots els àmbits. Per fer-lo, es va fer un treball de diagnosi en què es va consultar i demanar informació a molts dels treballadors de l’Ajuntament. En va parlar la regidora d’Igualtat, Núria Barba:

 

El ple també va aprovar l’adhesió al pla comarcal de suport al col·lectiu LGTBI. Així com una nova imatge corporativa, i un pla local d’infància i adolescència que es desenvoluparà a partir de l’estudi que una empresa externa ha fet sobre la situació d’aquest col·lectiu al poble. L’estudi en qüestió determina que Santpedor té una bona situació en referència al jovent i la infància, però tot i així es prendran mesures per millorar, amb especial èmfasi en el consum d’alcohol i drogues.