L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet programa per a divendres i dissabte dues passejades obertes al conjunt de la ciutadania per recollir propostes per a l’elaboració del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal). 

L’acció forma part del procés de participació ciutadana que incorpora el POUM i es planteja amb la voluntat que els participants puguin aportar millores, detectar mancances i plantejar idees en matèria d’urbanisme. L’Ajuntament programarà els dos itineraris entre divendres i dissabte amb diferents sessions per fer possible els grups reduïts en què caldrà inscripció prèvia. 

El recorregut SVC-Llevant sortirà del nucli antic i arribarà al Parc de Cal Joan. L’itinerari SVC-Ponent sortirà des de cal Soler i arribarà fins al turó de Castellet i tota la zona industrial.

Les passejades, que sortiran del porxo de Cal Soler, comptaran amb la participació dels membres de l’equip coordinador del procés participatiu que recolliran les aportacions fetes pels veïns i veïnes. Els horaris seran aquest divendres, de 17.30 a 19.30, i dissabte de 9.30 a 11.30 i de 12 a 14.00 hores. Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web entrapolis.com