L’Ajuntament de Sant Vicenç obre les votacions dels pressupostos participatius dotats amb 30.000 euros

304

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet obre les votacions dels pressupostos participatius dotats amb 30.000 euros. Les idees proposades tenen a veure amb accions de millora de la via pública i amb tasques d’arranjament dels equipaments municipals.

L’Ajuntament ha inclòs tres propostes plantejades pels veïns i veïnes durant els darrers anys en el marc dels pressupostos participatius anteriors. Les propostes que tenen a veure amb accions a la via pública són la senyalització de passos de vianants a l’entorn dels centres educatius, la construcció d’una vorera per a vianants al carrer Sant Joan de Déu.

Pel que fa a les accions en matèria d’equipaments, els pressupostos participatius recullen les obres per unir dues aules de l’escola bressol municipal El Niu i un projecte per adquirir un escenari remolc mòbil per ampliar el material per a festes i actes públics. 

Cal dir que tots els veïns i veïnes majors de setze anys podran votar els pressupostos participatius fins al 14 de juny a través de la pàgina web pressupostparticipatiu.svc.cat o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. També es podrà votar de manera presencial en el marc de la Fira del Vapor d’aquest cap de setmana a l’estand de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.