L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet obre les votacions dels pressupostos participatius dotats amb 30.000 euros. Les idees proposades tenen a veure amb accions de millora de la via pública i amb tasques d’arranjament dels equipaments municipals.

L’Ajuntament ha inclòs tres propostes plantejades pels veïns i veïnes durant els darrers anys en el marc dels pressupostos participatius anteriors. Les propostes que tenen a veure amb accions a la via pública són la senyalització de passos de vianants a l’entorn dels centres educatius, la construcció d’una vorera per a vianants al carrer Sant Joan de Déu.

Pel que fa a les accions en matèria d’equipaments, els pressupostos participatius recullen les obres per unir dues aules de l’escola bressol municipal El Niu i un projecte per adquirir un escenari remolc mòbil per ampliar el material per a festes i actes públics. 

Cal dir que tots els veïns i veïnes majors de setze anys podran votar els pressupostos participatius fins al 14 de juny a través de la pàgina web pressupostparticipatiu.svc.cat o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. També es podrà votar de manera presencial en el marc de la Fira del Vapor d’aquest cap de setmana a l’estand de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.