L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet programa dues sessions de formació adreçades a comerços i autònoms que vulguin revitalitzar els seus negocis

223

Les sessions seran dirigides per l’especialista en màrqueting i consultora empresarial, Laura Torra. Es duran a terme a través d’internet i volen ajudar el teixit comercial i econòmic del municipi davant la situació actual.

La primera sessió donarà eines i consells perquè comerços i autònoms revitalitzin els seus negocis i s’activin durant el confinament. Serà el 27 d’abril a les 15.30 sota el títol Activem-nos durant el confinament. La segona sessió, Reconnectem? Si tu tornes, nosaltres tornarem! tindrà lloc el 29 d’abril a la mateixa hora, en què s’oferiran nous consells per fer front a la situació actual.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del telèfon 93 227 71 30 o bé al correu electrònic svc.comerc@svc.cat Les sessions tindran una hora de durada.

Per altra banda, el consistori informa que la deixalleria municipal de Sant Vicenç de Castellet està oberta des d’ahir però limitarà el seu ús a activitats econòmiques.  En concret, funcionarà els dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores i els dimecres i divendres de 12.30 a 14.00 hores.

Els caps de setmana estarà tancada i en les franges horàries que estigui oberta es limitarà l’aforament a un màxim de dues persones de manera simultània. Es recomana als usuaris que portin mascareta i guants per accedir a la instal·lació.