L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet obre la convocatòria per incorporar cinc persones fins a finals d’any. Amb el Pla de reactivació econòmica i social es cerquen perfils d’auxiliar administratiu, d’operari d’equipaments culturals, d’agent cívic i d’enginyeria tècnica.

 Des de l’Ajuntament es vol cobrir diferents perfils que es corresponen a dos llocs de treball d’auxiliar administratiu, una plaça d’operari d’equipaments culturals, un lloc de treball d’agent cívic i un lloc de treball per a tasques d’enginyeria tècnica. De fet, les persones contractades tindran feina fins a finals d’any. Totes les persones interessades han de presentar les sol·licituds a l’Ajuntament fins al 6 de maig.

De fet, des de l’Ajuntament s’ha destinat prop de 150.000 euros aquest any en la contractació temporal de veïns i veïnes del municipi. D’aquesta manera els plans d’ocupació compartits amb la Diputació de Barcelona permetran la incorporació d’un total de catorze persones fins a finals d’any, a més a més de la convocatòria de diferents places que donaran estabilitat a la plantilla de l’Ajuntament.