L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet incorporarà de manera temporal cinc persones en situació d’atur aquest estiu. Les persones que finalment tindran feina serà per cobrir llocs de treball de peó de manteniment per a la Brigada i dues persones més per a la Piscina Municipal a l’estiu, durant quatre mesos.

Això sí, els contractes seran de jornada completa. En aquesta convocatòria hi ha com objectiu adreçar-se al conjunt de veïns i veïnes que busquen feina i, especialment, a dones en situació d’atur. Dins d’aquest projecte es donarà prioritat a les persones amb més risc d’exclusió social com les persones aturades de llarga durada majors de 45 anys i joves d’entre 16 i 30 anys.

En el marc del Pla Intern d’Igualtat amb què treballa l’Ajuntament, el consistori posa especial èmfasi per adreçar-se a les dones que estiguin en aquesta difícil situació per tal que participin a la convocatòria i tinguin una oportunitat d’inserir-se laboralment. Tot això s’engloba en el marc de la convocatòria dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament ho incorporarà durant cinc mesos més.